Italiaanse avond

Italiaanse avond

Er komt een tweede editie op vrijdag 26 augustus!

Zondag 19 juni
Terugblik

Wat vonden we het leuk de Italiaanse avond! De mooie producten, de mediterraanse geur door het hele restaurant en de heerlijke borden die de keuken verlieten. Een kleine impressie vind je terug in de foto’s. Maar niet getreurd. Het enthousiasme van jullie en van het team heeft ons doen besluiten om de Italiaanse avond nog een keer terug te laten komen op vrijdag 26 augustus!

Waan je op vakantie met onze Italiaanse avond. Chef Jan Peree en zijn team nemen je mee op reis door Italië met de verfijnste gerechten uit de Italiaanse keuken. We starten met een heerlijke prosecco en charcuterie met echte klassiekers. We serveren je een 5 gangen menu met mooie burrata, gnocchi, kabeljauw, twee bereidingen van rund waaronder Ossobuco en een friszoete sensatie van citroen, pistache en amandel.

Italiaanse avond 80 euro pp.
Hierbij zit het volgende inbegrepen:

Aperitief
Amuses
5-gangen Italiaans menu
Tafelwater
Koffie of thee

Voor de liefhebber kan het menu uitgebreid worden met een extra gang Italiaanse kaas en/of Italiaanse friandises. Onze sommelier heeft een wijnpairing geselecteerd met al het moois van Italië! Een wijnarrangement is optioneel, hiervoor betaal je 35 euro voor hele glazen en 20 euro voor halve glazen.

Dieetwensen vragen wij bij het reserveren kenbaar te maken. Omdat het een speciale avond is kunnen wij hooguit kleine aanpassingen doen aan het menu. Allergieën als gluten en lactose kunnen wij rekening mee houden indien tijdig aangegeven.

Bij vragen mail of bel gerust.
info@restaurantkruidt.nl | 0623769774