Meer Kruidt

Nog meer Kruidt

Kruidt 6-gangen arrangement 135 euro pp

Ga jij voor een onvergetelijke avond uit? Laat je dan verrassen door onze chef Jan Peree en zijn team. We ontvangen jullie met een heerlijk aperitief en nemen je vervolgens mee op reis door de keuken van Kruidt. We serveren je onze mooie amuses, een culinair 6 gangen menu en koffie of thee met overheerlijke friandises. Bij iedere gang serveren wij een exclusief glas bijpassende wijn. We schenken gedurende de avond onbeperkt bruis en plat water en serveren we vers brood en boter naar wens. De avond is van jou!

Graag tijdens het reserveren de dieetwensen van het gezelschap vermelden.

Kruidt 5-gangen menu + overnachting

Voor de unieke ervaring combineer je de Kruidt belevenis met een overnachting op steenworp afstand bij Hotel de Koppelpaarden. Dit is ontspannen en genieten ten top!

  • Ontvangst met een glas bubbels;
  • 5-gangen Kruidt menu;
  • Koffie of thee;
  • Overnachting naast de deur;
  • 1 overnachting bij Hotel de Koppelpaarden inclusief ontbijt;
  • Upgrade: fles Cava voor 29 euro om mee na te genieten op de hotelkamer.

1x Kruidt 5 gangen menu + eenpersoonskamer 170 euro
2x Kruidt 5 gangen menu + tweepersoonskamer 265 euro
Bovenstaande prijzen zijn exclusief toeristenbelasting 1,40 euro p.p.p.o.

Borrel, event & vergadering

Een Kruid(t)ige hint aan je bruiloft, verjaardag, jubilea, borrel of event? Wij verzorgen ze allemaal graag en dragen zorg voor een onvergetelijke tijd bij ons. Iedere gelegenheid en ieders wensen zijn anders. Bij Kruidt stellen wij samen met jou de dag/avond samen tot iets heel moois. Of je nu rustig wilt vergaderen of een bijzondere gelegenheid wilt vieren.

De mogelijkheden zijn eindeloos, denk bijvoorbeeld ook eens aan een personeelsfeest met diner. Of aan het houden van een vergadering met lunchdiner. Wij bieden in het restaurant capaciteit tot 50 personen met de mogelijkheid tot een culinaire omlijsting. Op het terras kunnen wij 40-50 personen (zitplaatsen) ontvangen.

OPENINGSTIJDEN

Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

17.00 – 00.00 uur
17.00 – 00.00 uur
17.00 – 00.00 uur
17.00 – 00.00 uur
17.00 – 00.00 uur