Meer Kruidt


Nog meer Kruidt


Kruidt Arrangement 7 gangen | €169

Ga jij voor een onvergetelijke avond uit? Laat je dan verrassen door onze chef Jan Peree en zijn team. We ontvangen jullie met een glas heerlijke Champagne en nemen je vervolgens mee op reis door de keuken van Kruidt. We serveren mooie amuses, ons 7 gangen Kruidt Menu en koffie of thee met overheerlijke friandises. Bij dit all-in arrangement zit ook een passend wijnarrangement. We schenken gedurende de avond onbeperkt bruis en plat water en serveren we vers brood en boter naar wens. Geniet!

Graag bij de reservering “Kruidt Arrangement” vermelden. Tijdens het reserveren kunt u ook de allergieën en (di)eetwensen vermelden. Ernstige allergieën en voedselintoleranties dienen 2 weken van tevoren worden doorgegeven.


Culinair Arrangement Hotel De Koppelpaarden | €455

Voor de unieke ervaring combineer je de Kruidt belevenis met een overnachting op steenworp afstand bij Hotel de Koppelpaarden. Dit is ontspannen en genieten ten top!

  • 2 overnachtingen inclusief ontbijtbuffet
  • op de 1e avond een 4 gangendiner bij Hotel De Koppelpaarden inclusief aperitief & amuse
  • op de 2e avond een 5 gangen Kruidt Menu inclusief aperitief, amuse en koffie of thee

Boeken kan via http://www.dekoppelpaarden.com of mail naar reserveringen@dekoppelpaarden.com.


Bovenstaande prijs is exclusief toeristenbelasting (€1.45 p.p.p.o.) en op basis van 2 personen.


Borrel, event & vergadering

Een Kruid(t)ige hint aan je bruiloft, verjaardag, jubileum, borrel of event geven? Wij verzorgen het graag en dragen zorg voor een onvergetelijke tijd bij ons. Iedere gelegenheid en ieders wensen zijn anders. Bij Kruidt stellen wij samen met jou de dag en/of avond samen tot iets moois. Of je nu rustig wilt vergaderen of een bijzondere gelegenheid wilt vieren, de mogelijkheden zijn eindeloos. Denk bijvoorbeeld ook eens aan een personeelsfeest met diner, of aan het houden van een vergadering met lunch en/of diner. Wij bieden in het restaurant capaciteit tot 50 personen voor een “Kruidt” beleving. Op het terras kunnen wij 40-50 personen (zitplaatsen) ontvangen.


OPENINGSTIJDEN

Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

17.00 – 00.00 uur
17.00 – 00.00 uur
17.00 – 00.00 uur
17.00 – 00.00 uur
17.00 – 00.00 uur