Wildseizoen

WILDSEIZOEN 20-OKT / 23-DEC

Traditiegetrouw wordt in oktober het jachtseizoen geopend en gaat daarmee het culinaire wildseizoen van start. Voor ons altijd een periode om halsreikend naar uit te kijken. Wild is voor de keuken een van de mooiere producten om mee te werken. Met wild hebben we een echt seizoensproduct in handen en komt de ambacht van het koksvak weer bovendrijven. Denk hierbij aan het maken van een mooie jus, terrines en gebraden wild. De volle en pure smaken van de herfst worden samengevoegd in prachtige, smaakvolle gerechten. Heerlijk voor de frissere herfstavonden.

Vanaf woensdag 20 oktober zijn het wildweken in ons restaurant. Met een 4- 5- of 6-gangen Kruidt menu laat de keuken hun passie zien voor de prachtige producten die het herfstseizoen te bieden heeft. Het samengestelde wijnarrangement is een mooie aanvulling op het menu en raden we dan ook zeker aan. Ook voor de niet-wild liefhebber kunnen we een passend menu samenstellen.

Op zondag 21 november houden wij onze wildavond. Deze avond staat volledig in het teken van wild eten. Van begin tot eind, om wild van te worden!
Onze wildavond is inclusief wijnarrangement en koffie achteraf. De prijs voor deze avond is €89,00 per persoon. Ontvangst is vanaf 18.00 uur; aanvang diner 18.30 uur. Kom genieten!